Hangyairtás

Kellemetlen lakótársaink a hangyák. Az ember környezetében több féle hangyafajta él, többek között az apró termetű fekete hangya, a házi hangya, és a vörös hangya. Az otthonunkba élelemszerzés céljából vándorolnak, hiszen mindig található valahol egy leesett morzsa. A természetben az altalaj tisztántartása, takarítása a feladatuk, ezt próbálják az ember alkotta környezetben is gyakorolni.

A hangyák kolóniákban élnek, a dolgozók gondoskodnak az utódokról és a királynő biztonságáról. Az ember közelében látható egyedek mindig a dolgozók. Ők folyamatosan élelem után kutatnak. A legkisebb rés is elég ahhoz, hogy betaláljanak a házba. Ha találnak számukra megfelelő eledelt, akkor értesítik a kolónia többi tagját és tömegesen jelennek meg. A hangyairtás általában a házi praktikák használatával indul, azonban kis idő múlva mindenki belátja, hogy szakemberre kell bízni a feladatot.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás területén, kollégáink valamennyien szakképzettek és messzemenőkig betartják a biztonsági és egészségügyi előírásokat. A hangyairtás során alkalmazott technológiákat körültekintően használják, melyek a gélezés, permetezés és a csalétekkel való irtás.

A géllel történő irtás esetében egy speciális adagoló pisztoly segítségével apró, átlátszó irtószer cseppeket helyezünk a hangyák vonulási útjába, mely az emberre és a háziállatokra veszélytelen. Hatékonysága hosszú távon biztosított és a kezelt felületen sem hagynak nyomot a kis cseppek.

A hangyairtás permetezéses módszerrel is elvégezhető. Ebben az esetben szintén a hangyák vonulási útvonalában permetezzük szét az irtószert, mely nem azonnal hat, hanem a rovarok viszik be testükön az irtószert a bolyba. Ezzel a teljes kolónia kiirtása megtörténik.

A csalétkes hangyairtás alkalmával kihasználjuk, hogy a kolónia tagjainak és a királynőnek élelmezése kizárólag a dolgozók feladata. Erős műanyag szerelvényben helyezzük ki a csalétket, melyet a dolgozók behurcolnak a bolyba. A királynő és a bolyban élő rovarok elfogyasztják az irtószert. A királynő pusztulásával kihal a hangyaboly, nincs további szaporulat. Ez a fajta hangyairtás környezetbarát, hiszen egyáltalán nem kerül ki az irtószer a szabadba, csak a kis rovarok juthatnak hozzá a szerelvényben kihelyezett csalétekhez.

Hangyairtás, kérjen ajánlatot most!