Ágyi poloska irtás

Aki már átélte az ágyi poloska csípését, sosem felejti el. A deréktájon lévő apró, viszkető pöttyök szinte az őrületbe kergetik az embert. Az emberek általában szégyellik bevallani – talán még saját maguknak is -, hogy fertőzött a lakásuk. Ez annak a sztereotipiának köszönhető, hogy az ágyi poloska elterjedését a koszos, elhanyagolt lakásokkal és a hajléktalan emberekkel hozzuk összefüggésbe. Ez bizony nagy tévedés. Sajnos az ágyi poloskát bárhonnan behurcolhatjuk otthonunkba akaratunkon kívül. Például egy árverésen vásárolt bútordarabbal, egy régi képkerettel, használt bútor vásárlásakor, de akár egy szállodában eltöltött hétvége után is befészkelhetik magukat ruháink közé.

Az ágyi poloskáról tudni kell, hogy nagyon apró, 4-8 mm hosszú vérszívó, rozsdabarna színű, tapadókorongos lábú állat, mely a torán lévő bűzmirigyből jellegzetes szagú folyadékot áraszt. Sokan az első csípések elszenvedése után azt hiszik, hogy bolhával van dolguk, aztán az egyre sűrűsödő, reggeli derék- és végtagtáji viszkető pöttyök megjelenése után kezdenek gyanakodni erre a kis rovarra. Más jelekből végleg megbizonyosodhatunk, hogy ágyi poloska fészkelte be magát a lakásba. Az ágyban megtaláljuk a levedlett bőrt, apró vérfoltokat, az állatok ürülékét és néhányszor az agyonnyomott egyedeket is.

Az ágyi poloska éjszaka indul táplálkozni, az ember hő- és szén-dioxid kibocsátása alapján tájékozódik. Melegben kétnaponta szívja vérünket, azonban rettentően ellenálló. Hidegben az éhezést jól tűri, több hónapig is képes életben maradni vérszívás nélkül!

Az ágyi poloska irtás a legnagyobb szakmai kihívások közé tartozik. Nagyon alapos ellenőrzés és a kipakolása a sikeres irtás alapja. Ezek a vérszívók nemcsak az ágy belső keretében, a szövetek szélein bújnak meg, hanem más, az alvóhely környékén lévő bútorok sarkaiban, hátoldalán is elrejtőznek. Az ágyneműt és ruhaneműket magas hőfokon kell kimosni, ezzel elkerülhetjük az újra fertőződést.

A sikeres ágyi poloska irtás csak a tulajdonos feltétlen együttműködésével tud hatékonyan végződni. Forduljon hozzánk bizalommal, akár ha csak tanácsra lenne szüksége, segítünk Önnek megbirkózni a problémával. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk nemcsak az ágyi poloska irtás, de bármilyen egyéb rovar- és rágcsálóirtás területén is.

Ágyi poloskairtás, kérjen ajánlatot most!