Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK

Mit tehetünk Önért?

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtáshoz Megrendelő által meghatározott épületek belső területein, pincékben és közös helyiségekben, valamint az épületek közötti közös területen (igény esetén), a kártevőirtást követő fertőzöttség mentes környezet fenntartása, valamint lehetőség szerint a kártevő bejutásának és szaporodásának meggátolása.

A kártevő mentesítés során az épületen belül és kívül, a megrendelő tevékenységétől függően, kulccsal zárható, saját fejlesztésű rágcsáló-etető ládákat helyezünk ki, melyek biztonságosak és egyben hatásosak az egér-, és patkányirtás során.

Bővebben

Rovarirtás

Az épületen belül a közös területeken, tároló területeken és a parkolóban az épületek közötti külső területen. Használt rovarirtó technológiáink a fertőzöttségi állapot és a helyi adottságok figyelembevételével:

– gél technológia
– permetezés
– hidegködképzés
– füstképzés

Döntően a csótányok, hangyák, ágyi poloskák és darazsak elleni védekezés teszi ki munkánk jelentős részét. Rovarirtási szolgáltatásunk hatékony és gyors megoldásokat kínál ellenük.

Bővebben

Madárriasztás

Forradalmian új technológiát alkalmazva számos műemlék és magán épület eredményes madármentesítését tudhatjuk magunk mögött.

Bővebben