Cégbemutató

SZAKEMBEREK VAGYUNK

Néhány szó rólunk


AZ IRTÓ TRIÓ KFT. KIZÁRÓLAG MAGYAR, MAGÁNTULAJDONBAN LÉVŐ VÁLLALKOZÁS, MELYNEK FŐ TEVÉKENYSÉGE AZ EGÉSZSÉGÜGYI KÁRTEVŐ-MENTESÍTÉS.

Cégünknél a kártevő-mentesítést több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek vezetésével végezzük. Partnereink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük irtási és megelőzési szolgáltatásainkat és termékeinket egyaránt.
A rovar- és rágcsáló mentesítés mellett hatékony riasztási módszereket dolgoztunk ki a madarak ellen is, melyeket többek között az országban kizárólag általunk forgalmazott sikertermékek segítségével viszünk véghez. Emellett a vakond, a nyest, és hasonló kistestű állatok távoltartásában és befogásában is szakmai tapasztalattal rendelkezünk.


EREDMÉNYES VÉDEKEZÉS

Az ország
egész területén


Megrendelőinkkel hosszú távú partneri kapcsolatra törekszünk, ami lehetővé teszi számunkra a részletes helyismeretet és az esetleges újrafertőződés módozatainak ismeretét, így munkánk kevesebb biocid (irtószer) felhasználása mellett is eredményesebb lehet. A partneri kapcsolat további előnye, hogy a gyakori személyes találkozás során megbízónk akaratlanul is elsajátít olyan ismereteket, melyek alapján már szakszerűen tud segítséget kérni, így szakembereink olyan felszereléssel és irtószerkészlettel érkeznek a helyszínre, ami az aktuális feladat megoldására a legalkalmasabb.

A kártevő-mentesítés mellett – részben saját munkánk színvonalának biztosítása érdekében- cégünk megalakulását követően elkezdte egér és patkány csalétekállomások fejlesztését. Cégünk a 18/1998 (VI.3) NM rendelet 39 § (1) bekezdése alapján a „Johan Béla” Országos Epidemiológiai Központ által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről” című, hatályban lévő kiadványban meghatározottak szerint végzi munkáját. Az ország egész területére kiterjedő szolgáltatásnyújtást budapesti telephelyünk mellet soproni kirendeltségünkből is végezzük.

Az eredményes védekezés, valamint a csak indokolt mértékű biocid (irtószer) felhasználás érdekében az INTEGRÁLT KÁRTEVŐIRTÁS (IPC/IPM) követelményrendszerét valósítjuk meg, mely tökéletesen megfelel a HACCP rendszer támasztotta elvárásoknak. Ezen rendszernek megfelelő adminisztrációs feladatokat cégünk teljes körűen elvégzi.

Megjelenésünk nemzetközi kiállításokon

Megjelenésünk az International Pest Control magazinban