Kártevőirtás, Rovarirtás, Rágcsálóirtás, Ágyi Poloska irtás, Csótányirtás, Hangyairtás, Darázsirtás, Egérirtás, Patkányirtás – Eger

PROFESSZIONÁLIS KÁRTEVŐIRTÁS EGER és HEVES MEGYE TERÜLETÉN. KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Telefon: +36 1 315 0420,  +36 30 641 0590

Egy kattintással itt: https://irtotrio.hu/ajanlatkeres/

email-ben: office@irtotrio.hu

Kártevőirtás – Rovarirtás

A rovarok rengeteg helyen okoznak problémát.  Sok ember egyedül próbálkozik a hívatlan vendégek eltávolításával, de gyorsan rájönnek, hogy a rovarirtás egy külön mesterség. Ezt szakszerű eszközök és szaktudás nélkül szinte kilátástalan harc a rovarok ellen.

Az Irtó Trió kft. sok évtizedre visszatekintő tapasztalattal bír rovarirtás területén. Kizárólag modern, magas minőségű kártevőirtó termékekkel dolgozunk, melyeket nem csupán magunk használunk ügyfeleinknél, hanem más rovarirtó cégek részére értékesítünk is. Lakossági ügyfelek és közületek egyaránt igénybe veszik szolgáltatásunkat, legyen szó épületen belüli, akár épüleletek közötti területről.

Ágyi poloska irtás 

ágyi poloska irtás eger

ágyi poloska irtás Eger

Az ágyi poloska irtás az egyik legnagyobb szakmai tudást igénylő kihívás. Ngayon precíz, alapos ellenőrzés és a helyszín teljes kipakolása nélkülözhetetlen a sikeres ágyi poloska irtáshoz.

Az ágyi poloska irtás csak a tulajdonos feltétlen együttműködése mellett lehetséges. Forduljon hozzánk bizalommal, tanácsadásért is. Sok évtizednyi tapasztalattal rendelkezünk nemcsak az ágyi poloska irtás, hanem rengeteg egyéb rovar- és rágcsálóirtás területén is.

Ágyi poloskairtás, kérjen ajánlatot most!

Csótányirtás

csótányirtás eger

csótányirtás Eger

A csótányok a világon mondhatni bárnhol vígan élnek, sokszor az ember közelében, mivel itt bőségesen találnak maguknak megfelelő ennivalót – leginkább szerves hulladékot. Azon kívül, hogy a csótány sokak számára gusztustalan élőlény, életmódjuk miatt betegségeket is könnyen terjeszthetnek, allergiát okozhatnak.

A csótányirtás házi módszerei szinte mindig csődöt mondanak. Nem érdemes megfelelő szaktudás nélkül kísérletezni, mert később sokkal nagyobb baj alakulhat ki. A házi praktikák nem tudnak minden rovart kiirtani, így a végén a csótányirtás csak szakember bevonásával lesz eredményes.

Csótányirtás, kérjen ajánlatot most!

Darázsirtás

darázsirtás eger

darázsirtás Eger

Magyarországon három darázsfajta fordul elő nagyon gyakran: a németdarázs, lódarázs és a kecskedarázs.

A darázs főleg amiatt vszélyes, hogy miután megcsípett valakit nem pusztul el, (szemben a méhekkel), hanem többször képes szúrni, fullánkjanem marad benne az áldozatban. A darázsirtás során a legfontosabb mindig a biztonság, hiszen a darázs az általa veszélyesnek ítélt helyzetekben támad.

Sok évtizednyi szakmai tapasztalattal rendelkezünk a darázsirtás területén is. Kizárólag csúcsminőségű rovarirtási technológiát használunk, profi anyagokkal dolgozunk. A darázsirtást legtöbbször permetezéssel végezzük, amely hatékonyan elpusztítja a kolónia élőhelyét és a benne lévő darázs egyedeket is.

Darázsirtás, kérjen ajánlatot most!

Hangyairtás

hangyairtás eger

hangyairtás Eger

A hangyák kolóniákban élő rovarok. A dolgozó hangya egyedek gondoskodnak az utódokról illetve a királynő biztonságáról. Az ember közelében élő hangyák mindig a dolgozók. Ők megállás nélkül élelem után kutatnak. A legkisebb résen át is behatolnak a házba. Ha találnak megfelelő ennivalót, akkor értesítik a kolónia többi tagját és tömegesen jelennek meg a területen. A hangyairtás legtöbbször házi praktikák bevetésével indul, de hamar belátja az ember, hogy érdemes szakemberre bízni a feladatot.

Az Irtó Trió kft. sok évtizedes szakmai háttérrel bír a rovarirtás területén. Munkatársaink mind magasan szakképzettek és teljes mértékben betartják a biztonsági- és egészségügyi előírásokat. A hangyairtás során alkalmazott technológiákat is rendkívül körültekintően használják, melyek a gélezés, permetezés és a csalétekkel való irtás lehet.

Hangyairtás, kérjen ajánlatot most!

Kártevőirtás – Rágcsálóirtás

Patkányirtás

patkányirtás Eger

A patkány nagyon értelmes állat. A patkányok kíváncsiak és nagyon elővigyzatosak. Nagyon erős a fogazatuk, a fémeket és a betont leszámítva mindent képesek megrágni. A patkányok nagyszerűen úsznak, ügyesen ugranak, és annyira óvatosak, hogy ha egy ennivaló gyanús lesz nekik, az utódaikat inkább megverik, mintsem, hogy engedjék a gaynús ételt elfogyasztani.

A patkányirtás során legtöbbször véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú mérgezett csalétket használunk. A csalétket zárt, számozott, saját magunk által fejlesztett és gyártott etetőládákban helyezik ki kártevőirtó kollégáink. A mérgek mellett az etetőládák közül több típus patkánycsapdákkal is felszerelhető.

Patkányirtás, kérjen ajánlatot most!

Egérirtás

egérirtás eger

egérirtás Eger

A házi egér épületeken belül él, nem sokat vándorol, ha életfeltételei megfelelőek a számára, egy kb. két méter sugarú körben képes leélni az életét. A házi egér ssak passzív módon terjed, csomagolóanyagok, dobozok, rekeszek szállítása során.

Az egerirtás során legtöbbször véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú csalétket helyezünk ki, amelyet számozott, saját fejlesztésű etetőládáinkban helyeznek ki kártevőirtó kollégáink, néha egyéb egércsapdákkal együtt.

Egérirtás, kérjen ajánlatot most!

https://g.page/r/CT95gYUsZR_LEAE