Webáruház

NFC technológia
2015-10-29
eMitter
2015-10-29
Összes mutatása
pestsoft

PestSoft


Pestsoft alkalmazás letöltése

 

 

Egyszerű hatékony és mobil:

A PestSoft új szoftver megoldása a kártevőirtás irányítását nem csak rugalmassá és egyedivé alakítja, hanem mobilon is elérhetővé teszi. A teljes mobil verzió alkalmazásként egyszerűen telepíthető okos telefonjára, ahol pedig bármikor készen áll a használatra az Ön által kívánt nyelven. A gyakorlati megközelítésű, tapasztalt szakértők közreműködésével kifejlesztett PestSoft egyedülálló a piacon és számos új funkciót kínál, melyek segítenek a mindennapi folyamatokat és intézkedéseket végigkísérni és dokumentálni

.pestsoft-banner_0

Leírás

Pestsoft alkalmazás letöltése

 

Egyszerű hatékony és mobil:

A PestSoft új szoftver megoldása a kártevőirtás irányítását nem csak rugalmassá és egyedivé alakítja, hanem mobilon is elérhetővé teszi. A teljes mobil verzió alkalmazásként egyszerűen telepíthető okos telefonjára, ahol pedig bármikor készen áll a használatra az Ön által kívánt nyelven. A gyakorlati megközelítésű, tapasztalt szakértők közreműködésével kifejlesztett PestSoft egyedülálló a piacon és számos új funkciót kínál, melyek segítenek a mindennapi folyamatokat és intézkedéseket végigkísérni és dokumentálni. Általa meg tud felelni az összes nemzetközi szabvány előírásnak és, néhány lépésben átfogó, valamint átlátható auditokat tud készíteni, melyek minden próbát kiállnak. Úttörő és kreatív megoldásfejlesztőként PestSoft  mutatja be a kártevőirtást támogató szoftverének legújabb verzióját, annak első osztályú tulajdonságaival:

Többnyelvűség gombnyomásra: A mobil program is elérhető magyar, német, olasz, francia és angol nyelven. További nyelvek hozzáadása külön kérésre természetesen megoldható.

A paraméterek elnevezései szabadon választhatók. Újdonság továbbá, hogy állomásonként tetszőleges számú intézkedés rögzíthető.

Mostantól a mobil verzióval is lehet az adatokat cserélni. Az adatok szinkronizálása valós időben történik. Az ügyféljelentések és az online munkajelentések ily módon mindig elérhetők az interneten keresztül.

A teljes mobil verzió minden funkcióval rendelkezik, folyamatosan rendelkezésre áll az interneten keresztül és az Ön központjából is betekinthet. 

Magas szintű biztonság:

A paraméterek küldése kizárólag kódoltan és csak a regisztrált eszközökre, ill. a megadott központ felé történik. Az eszközök bármikor könnyedén letilthatók.

A szoftver teljes mértékig cégre szabható. Egyedi auditálási igényekre alakítható.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“PestSoft”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − 8 =