Webáruház

Duracid PW rovarirtó porozószer 100g
2019-05-30
Egérdoboz fém nyárssal, fekete ÚJDONSÁG
2019-11-08
Összes mutatása

Egérdoboz fém nyárssal, fekete ÚJDONSÁG

271 Ft + ÁFA


Mérete: 13,5*10,8*7,4 cm . Gazdaságosan és biztonságosan használható polipropilén műanyag monitoring eszköz. A termékhez mellékelt saját kulccsal biztonságosan zárható, ezáltal megelőzhető, hogy az irtószerhez illetéktelenek hozzáférjenek. A csapdába ún. csapókaros rendszerű egérfogó helyezhető, mellyel kiegészítve megóvja a környezetében található kisállatokat (kutya, macska,…) és gyermekeket az esetleges csapókaros egérfogó okozta sérülésektől.. Egértiló nélkül kerül szállításra.

Cikkszám: MUEDO105ITFE. Kategória: .
Leírás

Speciális, egérfogó vagy egér irtószer tárolására kifejlesztett extra erős műanyag doboz, kulccsal.

Ezzel a biztonsági termékkel megelőzhető, hogy az irtószerhez gyermekek vagy háziállatok hozzáférjenek és balesetet szenvedjenek. A csapdába ún. csapókaros rendszerű egérfogó, vagy egér irtószer helyezhető – a doboz megóvja a környezetében található kisállatokat (kutya, macska,…) és gyermekeket az esetleges egérfogó okozta sérülésektől illetve az irtószer elfogyasztásától.
.
Használata irtószer használata esetén: szúrja a fém pálcára az irtószert és zárja le biztonságosan a dobozt. Ellenőrizze 24 óránként.
Használata egérfogó esetén: keresse meg a doboz végleges helyét, helyezze az egérfogót a dobozba, majd húzza fel. Zárja le a dobozt biztonságosan, ellenőrizze 24 óránként.

Mérete: 13,5*10,8*7,4 cm
A termék kulccsal, fémpálcával, de egérfogó és irtószer nélkül kerül szállításra! A dobozba maximum 9,8 x 4,8 x 5,5 cm méretű egérfogó helyezhető!

További információk
Tömeg 0.11 kg
Méretek 13.5 × 10.5 × 7 cm
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egérdoboz fém nyárssal, fekete ÚJDONSÁG” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × öt =