Kártevőirtás, Rovarirtás, Rágcsálóirtás, Ágyi Poloska irtás, Csótányirtás, Hangyairtás, Darázsirtás, Egérirtás, Patkányirtás – Székesfehérvár

PROFESSZIONÁLIS KÁRTEVŐIRTÁS SZÉKESFEHÉRVÁR és FEJÉR MEGYE TERÜLETÉN – KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Telefon: +36 1 315 0420,  +36 30 641 0590

Egy kattintással itt: https://irtotrio.hu/ajanlatkeres/

email-ben: office@irtotrio.hu

Kártevőirtás – Rovarirtás

A rovarok nagyon sok háztartásban okoznak gondot. Sok ember maga próbálkozik hívatlan vendégek kiirtásával, de hamar rájönnek, hogy a rovarirtás önállós szakmaEzt szakszerű eszközök és szaktudás nélkül szinte lehetetlen harc a rovarok ellen. Az Irtó Trió kft. sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás területén. Modern, magas minőségű kártevőirtó termékekkel dolgozunk, melyeket nem csupán magunk használunk, hanem más rovarirtó cégek részére forgalmazunk is. Lakosság és Közületek egyaránt igénybe veszik szolgáltatásunkat, legyen szó épületeken belüli, akár épüleletek közötti területről.

Ágyi poloska irtás 

ágyi poloska irtás Székesfehérvár

ágyi poloska irtás Székesfehérvár

Az ágyi poloska irtás az egyik legkomolyabb szakmai kihívás. Rendkívül precíz ellenőrzés és a teljes kipakolása a sikeres irtás alapja.

A sikeres ágyi poloska irtás csak a tulajdonos teljes együttműködésével le. Forduljon hozzánk bizalommal, tanácsadásért is. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk nemcsak az ágyi poloska irtás, de sok más rovar- és rágcsálóirtás területén is.

Ágyi poloskairtás, kérjen ajánlatot most!

Csótányirtás

csótányirtás Székesfehérvár

csótányirtás Székesfehérvár

A csótányok a világon szinte mindenhol megélnek, és nagyon sokszor az ember közelében, hiszen itt találnak maguknak megfelelő táplálékot – szerves hulladékot. Azon kívül, hogy sokak számára gusztustalan teremtmények, életmódjuk miatt betegségeket is terjeszthetnek, allergiát okozhatnak.

A csótányirtás házi praktikái sorra csődöt mondanak. Nem érdemes ezzel próbálkozni, mert a rajtunk túlnövő problémát, később sokkal nehezebben orvosolni. A házi módszerek nem tudnak minden rovart kiirtani, így a végén a csótányirtás csak szakember segítségével lehet sikeres.

Csótányirtás, kérjen ajánlatot most!

Darázsirtás

darázsirtás székesfehérvár

darázsirtás székesfehérvár

Magyarországon három leggyakoribb darázsfajta a németdarázs, a kecskedarázs és a lódarázs.

A darázsak főleg amiatt vszélyesek, hogy a csípés után nem pusztulnak el, mint a méhek, hanem több szúrásra is képes, fullánkjuk nem szakad bele az áldozatba. A darázsirtás során mindig elsődleges a biztonság, mivel a darázs az általa veszélyesnek tartott helyzetekben támad.

Sok évtized szakmai tapasztalattal rendelkezünk a darázsirtás területén is. Kizárólag csúcsminőségű kártevőirtási technológiát használunk, professzionális anyagokkal dolgozunk. A darázsirtást főként permetezéssel végezzük, amely hatékonyan elpusztítja a kolónia élőhelyét és a benne lévő rovarokat.

Darázsirtás, kérjen ajánlatot most!

Hangyairtás

hangyairtás Székesfehérvár

hangyairtás Székesfehérvár

A hangyák mindig kolóniákban élnek, a dolgozó hangyák gondoskodnak az utódokról illetve a királynő biztonságáról. Az ember közelében élő hangyák mindig a dolgozók. Ők mindig élelemet keresnek. A legkisebb résen is bejönnek a házba. Ha találnak megfelelő ennivalót, akkor értesítik a kolónia többi tagját és tömegesen lepik el a területet. A hangyairtás legtöbbször házi praktikák bevetésével indul, de rövid idő múlva mindenki belátja, hogy érdemes szakemberre bízni a feladatot.

Az Irtó Trió kft. sok évtizednyi tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás területén, kollégáink mind szakképzettek és teljes mértékben betartják a biztonsági- és egészségügyi előírásokat. A hangyairtás során alkalmazott technológiákat gondosan használják, melyek a gélezés, permetezés és a csalétekkel való irtás lehet.

Hangyairtás, kérjen ajánlatot most!

Kártevőirtás – Rágcsálóirtás

Patkányirtás

patkányírtás Székesfehérvár

patkányírtás Székesfehérvár

A patkányok nagyon intelligens állatok, kíváncsiak és rendkívül elővigyzatosak. Nagyon erős fogaik vannak, a fémeken és a betonon kívül mindent képesek megrágni. A patkányok kitűnően úsznak, ügyesen ugranak, és annyira óvatosak, hogy ha egy élelmiszer gyanús lesz nekik, az utódaikat inkább megverik, mintsem, hogy engedjék azt elfogyasztani.

A patkányirtás során leggyakrabban véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú mérgezett csalétket használunk. A csalétket zárt, számozott saját fejlesztésű etetőládákban helyezik ki kártevőirtóink. Az etetőládák közül több patkánycsapdákkal is felszerelhető.

Patkányirtás, kérjen ajánlatot most!

Egérirtás

egérirtás Székesfehérvár

egérirtás Székesfehérvár

A házi egér épületeken belül él, keveset vándorol, ha életfeltételei megfelelnek, egy két méter sugarú körben leéli életét. Csak passzív módon terjed, csomagolóanyagok, rekeszek, dobozok szállításával.

Az egerirtás során leginkább véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú mérgezett csalétket használunk, amit számozott, saját fejlesztésű etetőládáinkban helyeznek ki kártevőirtóink, esetenként más egércsapdákkal együtt.

Egérirtás, kérjen ajánlatot most!