Kártevőirtás, Rovarirtás, Rágcsálóirtás, Ágyi Poloska irtás, Csótányirtás, Hangyairtás, Darázsirtás, Egérirtás, Patkányirtás – Debrecen

PROFESSZIONÁLIS KÁRTEVŐIRTÁS DEBRECEN és HAJDÚ-BIHAR MEGYE TERÜLETÉN – KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Telefon: +36 1 315 0420,  +36 30 641 0590

Egy kattintással itt: https://irtotrio.hu/ajanlatkeres/

email-ben: office@irtotrio.hu

Kártevőirtás – Rovarirtás

A rovarok számos fajtája nagyon sok helyen okoz gondot. Sokszor a tulajdonos maga próbálkozik a hívatlan vendégek kiirtásával, de hamar rájön, hogy a rovarirtás egy önálló  szakma. Profi felszerelés és szaktudás nélkül szinte kudarcra ítélt harc a rovarok házi irtása. Az Irtó Trió kft. sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás területén. Modern, magas minőségű kártevőirtó terméket alkalmazunk, melyeket nem csupán magunk használunk, hanem más rovarirtó cégek részére forgalmazunk is. Lakosság és Közületek egyaránt igénybe veszik szolgáltatásunkat, legyen szó épületen belüli, vagy épületek közötti területről.

Ágyi poloska irtás 

 

ágyi poloska irtás debrecen

Az ágyi poloska irtás az egyik legkomolyabb szakmai kihívás kártevő irtó körökben. Rendkívül precíz ellenőrzés és a teljes kipakolása a sikeres irtás kiindulópontja.

Az igazán eredményes ágyi poloska irtás csak a tulajdonos teljes együttműködésével valósulhat meg. Forduljon hozzánk bizalommal tanácsadás ügyében is ű. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk nemcsak az ágyi poloska irtás, de egyéb rovarirtás- és rágcsálóirtás területén is.

Ágyi poloskairtás, kérjen ajánlatot most!

Csótányirtás

csótányirtás debrecen

A csótányok a világon szinte mindenhol jól érzik magukat. Sokszor az ember közelében ütnek tanyát, hiszen ott találnak maguknak megfelelő táplálékot – szerves hulladékot. Azon kívül, hogy a csótányok sokak számára visszataszító rovarok, életmódjuk miatt betegségeket is terjeszthetnek, allergiát okozhatnak.

A csótányirtás házi praktikái szinte mindig csődöt mondanak. Nem érdemes ezzel próbálkozni, mert a rajtunk túlnövő problémát, később sokkal nehezebben orvosolni. A házi módszerek nem tudnak minden rovar egyedet kiirtani, így a végén a csótányirtás csak felkészült szakember segítségével lesz sikeres.

Csótányirtás, kérjen ajánlatot most!

Darázsirtás

darázsirtás debrecen

Magyarországon a három leggyakrabban előforduló darázsfajta a németdarázs, a kecskedarázs és a lódarázs.

A darázsak főleg amiatt vszélyesek, hogy a csípés után nem pusztulnak el, mint a méhek, hanem több szúrásra is képes, mivel fullánkjuk nem szakad bele az áldozatba. A darázsirtás során mindig fő biztonság, mivel a darázs az általa veszélyesnek tartott helyzetekben támad.

Sok évtizedes szakmai háttérrel rendelkezünk a darázsirtás területén is. Kizárólag magas minőségű kártevőirtási technológiát használunk, professzionális anyagokkal dolgozunk. A darázsirtást legtöbbször permetezéssel végezzük, amely hatékonyan elpusztítja a kolónia élőhelyét és a benne lévő rovarokat.

Darázsirtás, kérjen ajánlatot most!

Hangyairtás

hangyairtás debrecen

hangyairtás debrecen

A hangyák kolóniákban élnek, amelyben a dolgozó hangyák gondoskodnak az utódokról illetve a királynő biztonságáról. Az ember közelében élő hangyák mindig a dolgozók. Ők állandóan élelemet keresnek. A legkisebb résen is bejutnak a házba. Amikor találnak megfelelő ennivalót, akkor értesítik a kolónia többi tagját és tömegesen lepik el a területet. A hangyairtás legtöbbször házi praktikák bevetésével indul, de rövid idő múlva mindenki belátja, hogy érdemes gyakorlott szakemberre bízni a feladatot.

Az Irtó Trió kft. sok évtizednyi tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás területén, kollégáink mind szakképzettek és teljes mértékben betartják a biztonsági- és egészségügyi előírásokat. A hangyairtás során alkalmazott professzionális technológiákat gondosan használják. A leggyakoribb módszer a gélezés, a permetezés és a csalétekkel való irtás lehet.

Hangyairtás, kérjen ajánlatot most!

Kártevőirtás – Rágcsálóirtás

Patkányirtás

patkányirtás debrecen

patkányirtás debrecen

A patkányok nagyon intelligens állatok, kíváncsiak és rendkívül elővigyzatosak. Kimagaslóan erős fogazatuk van, a fémeken és a betonon kívül mindent képesek megrágni. A patkányok kitűnően úsznak, remekül ugranak, és annyira óvatosak, hogy ha valamely ennivaló gyanús lesz nekik, az utódaikat inkább megverik, mintsem, hogy engedjék azt elfogyasztani.

A patkányirtás során leggyakrabban véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú mérgezett csalétket használunk. A csalétket zárt, számozott saját fejlesztésű etetőládákban helyezik ki kártevőirtóink. Szintén gyakori módszer az etetőládák patkánycsapdákkal történő felszerelése.

Patkányirtás, kérjen ajánlatot most!

Egérirtás

egérirtás debrecen

egérirtás debrecen

A házi egér épületeken belül él, keveset vándorol, ha életfeltételei megfelelnek, egy alig két méter sugarú körben leéli életét. Csak passzív módon terjed, csomagolóanyagok, rekeszek, dobozok szállításával.

Az egerirtás leginkább elterjedt módszere a véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú mérgezett csalétek, amit számozott, saját fejlesztésű etetőládáinkban helyeznek ki kártevőirtóink, esetenként más egércsapdákkal együtt.

Egérirtás, kérjen ajánlatot most!

 

https://g.page/r/Cdtj5T0v9fsUEAE