Kártevőirtás, Rovarirtás, Rágcsálóirtás, Ágyi Poloska irtás, Csótányirtás, Hangyairtás, Darázsirtás, Egérirtás, Patkányirtás, Szúnyogirtás, Kullancsirtás, Nyestriasztás – Budapest

PROFESSZIONÁLIS KÁRTEVŐIRTÁS BUDAPEST és PEST MEGYE TERÜLETÉN – KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Telefon: +36 1 315 0420,  +36 30 641 0590

Egy kattintással itt: https://irtotrio.hu/ajanlatkeres/

email-ben: office@irtotrio.hu

Kártevőirtás – Rovarirtás

A rovarok számos fajtája okoz gondot a lakóhelyeken. Sokszor az emberek maguk próbálkoznak hívatlan vendégek elűzésével, ugyanakkor gyorsan felismerik, hogy a rovarirtás, hasonlóan kártevőirtás többi “műfajához” komoly szaktudást igénylő mesterség. A rovarirtás megfelelő eszközök és szakmai tapasztalat nélkül kilátástalan szélmarlomharccá fajulhat.

Az Irtó Trió kft. sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kártevőirtáson belül a rovarirtás területén is. Korszerű, csúcsminőségű kártevőirtó/rovarirtó termékekkel dolgozunk, melyeket nem csupán mi használunk az ügyfeleinknél végzett kártevőmentesítés során, hanem sok más kártevőmentesítő-rovarirtó cég részére hivatalosan forgalmazunk is: https://irtotrio.hu/termekkategoria/professzionalis-termekek/

 

Lakossági és közületi megrendelők egyaránt igénybe veszik szolgáltatásunkat, legyen szó épületeken belüli, akár épüleletek közötti végzendő rovarirtásról.

Ágyi poloska irtás 

ágyi poloska irtás Budapest

ágyi poloska irtás Budapest

A rovarirtáson belül az ágyi poloska irtás az egyik legnagyobb tudást és tapasztalatot igénylő szakmai feladat. A rendkívül alapos ellenőrzés és a helyiség teljes kipakolása a sikeres ágyi poloska irtás  kritikusan fontos eleme.

A sikeres ágyi poloska irtás csak az ügyfél teljes együttműködésével valósulhat meg. Keressen minket bizalommal, hasznos tanácsot is szívesen adunk. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk nemcsak az ágyi poloska irtás, de sok más rovar- és rágcsálóirtás területén is.

Ágyi poloskairtás, kérjen ajánlatot most!

Csótányirtás

csótányirtás Budapest

csótányirtás Budapest

A csótányok rendkívüli alkalmazkodóképességű rovarok, a világ szinte minden részén vígan megélnek. Ezek a rovarok is nagyon jól érzik magukat az ember közelében, hiszen itt találnak maguknak remek ennivalót – szerves hulladékféléket. Azon túl, hogy sok ember irtózik a csótányoktól, az életmódjuk miatt sajnos betegségeket is terjeszthetnek, allergiát okozhatnak.

A csótányirtás házi praktikái szinte mindig kudarcba fulladnak. Nem érdemes így nekimenni a feladatnak, mert később nagy galibát okozhatunk ezzel. Az otthoni próbálkozások nem tudnak minden rovar egyedet elpusztítani, így a végén a csótányirtás csak kártevőirtószakember segítségével lehet sikeres.

Csótányirtás, kérjen ajánlatot most!

Darázsirtás

darázsirtás Budapest

darázsirtás Budapest

Magyarország határain belül három darázsfajta fordul elő leggyakrabban: a németdarázs, a kecskedarázs, illetve a lódarázs.

A darázsak főleg amiatt veszedelmesek, mert a csípés után nem pusztulnak el, mint a méhek, több szúrásra is képes, fullánkjuk nem marad az áldozatban. Ha darázsirtás, akkor fő a BIZTONSÁG! Ez kiemelten fontos, hiszen a darázs az általa veszélyesnek tartott helyzetekben lendül támadásba.

Sok évtized szakmai tapasztalattal rendelkezünk a darázsirtás vonatkozásában is. Csak professzionális minőségű kártevőirtási technológiákat alkalmazunk, csúcsminőségű anyagokkal dolgozunk. A darázsirtást főként permetezéssel végezzük, amely hatékony módszer a darázskolónia élőhelyének és a benne lévő rovar egyedeknek az elpusztítására.

Darázsirtás, kérjen ajánlatot most!

Hangyairtás

hangyairtás budapest

hangyairtás Budapest

A hangyák mindig kolóniákban élnek. A hangya kolónia dolgozó egyedei gondoskodnak az utódok táplálásáról illetve a királynő biztonságáról. Az ember lakóhelyeken és azok közelében élő hangyák mindig dolgozók. A dolgozó hangyák állandóan élelemet keresnek. A legkisebb résen is be tudnak jutni a házba. Ha találnak megfelelő tápllékot, értesítik a kolónia többi tagját és tömegesen bukkannak elő a területen. A hangyairtás legtöbb alkalommal házi praktikák kipróbálásával indul, de rövid idő múlva a legtöbb ember rájön, hogy érdemes szakemberre bízni a hangyairtást.

Az Irtó Trió kft. sok évtizednyi tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás területén, ezen belül a hangyairtás tekintetében is. Kollégáink szakképzettek ésmindig betartják a biztonsági- és egészségügyi előírásokat. A hangyairtás során alkalmazott eszközöket, anyagokat precízen használják, melyek a gélezés, permetezés és a csalétekkel való irtás lehet.

Hangyairtás, kérjen ajánlatot most!

Szúnyogirtás

szúnyogirtás, szúnyoggyérítés Budapest

szúnyogirtás, szúnyoggyérítés

2020-tól kezdődően Budapest és az ország egész területén a levegőből történő szúnyogirtás TILOS!

Ettől az évtől kezdődően KIZÁRÓLAG  a földről végezhető a kifejlett egyedek szúnyogirtása.

A hatályos jogszabály előírja, hogy szúnyogirtást csak:
– megfelelő végzettséggel rendelkező szakember
– engedélyezett irtószerrel végezhet.
2020-ban a kémiai (vegyszerrel végzett)  szúnyogirtás levegőből TILOS, azonban
biológiai szúnyoglárva irtást lehet végezni repülőgépről is.

Kártevőirtás – Rágcsálóirtás

Patkányirtás

patkányirtás Budapest

A patkányok lenyűgözően jóeszű élőlények. Érdeklődő-kíváncsiak és rendkívül óvatoask-elővigyzatosak. Nagyon erős fogazattal bírnak a fémés a beton kivételével minden anyagot képesek megrágni. A patkányok úszóbajnokok,, profin ugranak, illetve oly mértékben óvatosak, hogy ha egy élelmiszer gyanús lesz nekik, az utódaikat inkább elverik, mintsem, hogy ehessenk beőle.

A patkányirtás során leggyakrabban használt technológia a véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú mérgezett csalétek kihelyezése. A csalétket zárt, számozott etetőládákban helyezik ki kártevőirtói kollégáink. A csalival elláttott dobozok Az etetőládák akár patkánycsapdával is felszerelhető.

Patkányirtás, kérjen ajánlatot most!

Egérirtás

egérirtás Budapest

egérirtás Budapest

A házi egér épületekben él, ritkán vándorol, ha életfeltételei jók, néhány méter sugarú körben leéli életét. Csak passzívan terjed, csomagolóanyag, rekeszek, dobozok szállítása során.

Az egerirtás során leginkább véralvadásgátló hatóanyag-tartalmú mérgezett csalétek kihelyezése történik zárt, számozott etetőládákban, akár egércsapdákkal együtt.

Egérirtás, kérjen ajánlatot most!

Nyestriasztás

nyestriasztás budapest

Akár mondhatnánk aranyos állatnak is a nyestet, de rágcsálásaival több kárt és bosszúságot okoz, mint hasznot.  Állandóan barangol, és egyre nagyobb területre terjeszti ki territóriumát. Kíváncsi, keresi-kutatja az élelmet és megjelöl mindent, hogy társaival tudassa ez a környék már az övé.

Ha csak a kertben tenné mindezt, akkor nem is jelentene nagy bajt. A probléma az, hogy padlásterekbe, autókba is képes befészkelni magát. Ez utóbbiban  nagy odaadással rágcsálja a kábeleket és fészekanyag gyűjtés gyanánt képes cafatokra szedni a motortér szigetelését.

A nyestriasztás során professzionális élve befogó ketrecet használunk csalival ellátva, amelyből az állatot a befogás után megfelelő távolságban szabadon engedjük.

Nyestriasztás, kérjen ajánlatot most!

https://g.page/kartevoirtasbudapest?share