Ágyi poloska írtás

Az ágyi poloska 4-8mm hosszú, rozsdabarna, néha sötétszürkés színű, szárnyatlan, tapadókorongos lábú vérszívó, a torán lévő bűzmirigyéből jellegzetes szagot áraszt.

Előfordulási helyei: ágyneműtartó belső oldala, ágykeret alsó részei, de mivel szeret fölfele is mászni, a képkeretek mögött, a függönytartók mögött, konnektorokban, kapcsolók mögött, falrésekben is megtalálható. Melegben minden másnap vért szív, jellegzetes csípési helyek a szabadon lévő felkar, csukló és boka tájék. Hidegben az éhezést jól tűri, több hónapig is életben marad vérszívás nélkül. Sajnos az ágyi poloskát bárhonnan hazavihetjük. (szállodából, használt bútorral, régi képkerettel, árverésen vásárolt bútordarabokkal, stb.)

Tévhit, hogy csak a munkásszállók látogatói!

Kártevőirtó szakemberink számára a poloskairtás az egyik legnehezebb feladat. A nagyon alapos ellenőrzés, kipakolás a sikeres poloskairtás alapja. Permetezéssel és rovarirtó füstpatronok segítségével birkózunk meg ezekkel az igen kellemetlen kártevőkkel. Kérünk mindenkit, aki ágyi poloska fertőzésre gyanakszik, azonnal hívjon bennünket!

Tudta-e?

Az ágyi poloska saját testtömege hétszeresének megfelelő mennyiségű vért képes szívni (olyan, mintha egy ember 400 liter folyadékot inna meg).

Ágyi poloskairtás, kérjen ajánlatot most!