Munkánk során kiváló minőségű, az OEK (Országos Epidemiológiai Központ) által engedélyezett irtószerekkel dolgozunk, melyek előírás szerinti alkalmazás esetén melegvérűekre veszélytelenek, szagtalanok, foltot nem hagynak és tartós hatásúak.

Cégünk valamennyi alkalmazottja rendelkezik a feladatok elvégzéséhez szükséges végzettséggel, munkáját körültekintően, pontosan, a különböző egészségügyi és biztonsági előírásokat messzemenőkig szem előtt tartva végzi el.

Az egészségügyi kártevőirtással foglalkozó szakembereink a megfelelő szakmai szervezetek tagjai, így tájékozottak a legújabb technológiák, eljárások, módszerek tekintetében, ami garancia a nyújtott szolgáltatásaink minőségére.

Szolgáltatásaink színvonala az ISO 9001-es minősítésnek megfelelő.

Az Irtó Trió Kft. a kártevőmentességre garanciát vállal. Évi két alkalommal történő irtás esetében ennek időtartama egy hónap, míg az évente négy alkalomra kötött hosszú távú partneri szerződésünk folyamatos és teljes körű kártevőmentességet biztosít. Garanciavállalásunk értelmében az irtott kártevők bármelyikének megjelenése esetén cégünk szakemberei a bejelentéstől számított lehető legrövidebb időn belül díjtalanul elvégzik a kártevőmentesítést. 

A tevékenységünk során a ránk vonatkozó törvényi szabályozásokat  a 90/2003. (VII. 30.) FVM-ESzCsM és a 8. számú melléklet a 38/2003. (VII. 7.) ESzCsM-FVM-KvVM együttes rendelet  alapján hajtjuk végre, továbbá az alábbi jogszabályi háttér rendelkezései szerint dolgozunk:

 

  • 2000. évi XXV. törvény a kémiai biztonságról
  • 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet
  • 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet
  • 38/2003. (VII. 7.) ESzCsM-FVM-KvVM együttes rendelet
  • A biocid termékek előállításának és forgalomba hozatalának feltételeiről.
  • 33/2006. (VIII. 23.) EüM rendelet
  • A fertőző betegségek és járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről szóló 18/1998 (VI. 3.) NM rendelet módosításáról.
  • 2/2010. (I. 26.) EüM rendelet
  • Az egészségügyi kártevőirtó tevékenységről és az egészségügyi kártevőirtó tevékenység engedélyezésének részletes szabályairól
  • 68/2007. (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet
  • Az élelmiszer-előállítás és forgalomba hozatal egyes élelmiszer-higiéniai feltételeiről és az élelmiszerek hatósági ellenőrzéséről.
  • Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről